Kjøpeguide til elbil:

Skoda Enyaq mot Hyundai Ioniq 5: Hvilken bør du velge?

De er populære, fornuftig priset og perfekte for familier. Men hvilken bil gir deg mest for pengene? Vi har tatt en grundig gjennomgang for deg!

Skoda Enyaq og Hyundai Ioniq 5 er to biler mange nordmenn har kjøpt - og ikke minst vurderer å kjøpe. Foto: Peter Gunnars / www.petergunnars.com.
Skoda Enyaq og Hyundai Ioniq 5 er to biler mange nordmenn har kjøpt - og ikke minst vurderer å kjøpe. Foto: Peter Gunnars / www.petergunnars.com. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Da Skoda Enyaq var på plass i Norge for et år siden, omtalte Elbil24 bilen som «et kinderegg av en bil - akkurat hva vi har ventet på i denne prisklassen».

De neste månedene ble det registrert 5711 nye eksemplarer av bilen i Norge, noe som gjorde at Enyaq rakk å komme med på bestselgerlisten for 2021. Der har Enyaq siden etablert seg: Hittil i år er Skodas imponerende elbil den tredje mest registrerte elbilen i Norge med nærmere 4000 nyregistreringer.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.