Strømstøtte november 2023 (for oktober)

Slik blir din nye strømstøtte

Å sjekke at du får strømstøtten du har krav på har blitt fryktelig vanskelig, men med Elbil24s nye strømstøttekalkulator har vi gjort 99 prosent av jobben for deg. Nå kan du enkelt kontrollere at nettselskapet regner riktig!

NY ORDNING: Denne høsten har strømstøtteordningen gått fra å være basert på en månedlig snittpris til å gjelde time for time. Foto: Pål Joakim Pollen
NY ORDNING: Denne høsten har strømstøtteordningen gått fra å være basert på en månedlig snittpris til å gjelde time for time. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Fra september av ble det gjort en vesentlig endring av strømstøtteordningen i Norge. Tidligere fikk man strømstøtte basert på den gjennomsnittlige spotprisen for måneden der man bor, mens strømstøtten nå gis time for time gjennom hele måneden.

For en drøy uke siden viste vi hvordan den nye strømstøtten slo inn på en dag der strømprisene svingte fra 82 til 282 øre og dermed utjevnet de reelle prisene gjennom døgnet.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.