Siri Snarveier på Tesla:

Slik bruker du den nye, smarte Tesla-funksjonen

Tesla-appen har fått støtte for Siri snarveier. Har du iPhone/Apple Watch er det nå en del ting som kan gjøres enkelt. Vi gir deg en steg-for-steg-gjennomgang av hva du må gjøre.

Tesla-appen har nå fått støtte for Siri Snarveier på iOS, men funksjonen er godt gjemt. Vi viser deg hvordan du får sving på sakene. Foto: Pål Joakim Pollen
Tesla-appen har nå fått støtte for Siri Snarveier på iOS, men funksjonen er godt gjemt. Vi viser deg hvordan du får sving på sakene. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

(Elbil24): Tesla har hatt braksuksess i Norge med sine elbiler – Model Y, Model 3 og Model S er Norges henholsvis 3., 4. og 9. mest solgte elbiler gjennom tidene.

En ting som nok har vært med på å sørge for suksess er den kontinuerlige utviklingen Tesla gjør på programvaren i bilene sine. Støtt og stadig mottar eierne softwareoppdateringer som legger til eller forbedrer funksjoner, selv om det riktignok også hender at noen forsvinner.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.