Slik er lademulighetene ved norske fornøyelsesparker

Planlegger du en tur til Tusenfryd, Dyreparken eller andre fornøyelsesparker i sommer? Vi har sjekket hvordan lademulighetene er ved de største parkene.

POPULÆRT: Tusenfryd er en populær sommerattraksjon for mange, og rett på utsiden kan du lade elbilen mens du er i parken. Foto: Beate Oma Dahle / NTB, Shutterstock
POPULÆRT: Tusenfryd er en populær sommerattraksjon for mange, og rett på utsiden kan du lade elbilen mens du er i parken. Foto: Beate Oma Dahle / NTB, Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Mange har tenkt seg om to ganger hva gjelder årets sommerferie, etter at den norske krona har blitt kraftig svekket mot euroen. Kanskje er tusenlappene bedre investert i hjemlandet enn å bruke dem på rådyre flybilletter til utlandet.

En familiefavoritt for de fleste med barn (og for mange uten) er å ta turen til en av Norges mange fornøyelsesparker. Som elbileier må man noen ganger planlegge litt ekstra, i hvert fall om man bor såpass langt unna at man trenger å lade bilen mens man er på tur.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.