Fremtidens biler

Slik skal de revolusjonere elbil-markedet

Fremtidens bilmarked domineres kanskje av helt andre enn de tradisjonelle aktørene. Og de er godt i gang!

SUPERSMART ELBIL: Sony-sjef Kenicho Yoshida overrasket alle da han presenterte Sony Vision-S - en prototype av en elbil. Ett år senere bekrefter Sony at de satser videre på konseptet. Video: AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Juni 2020 passerte Tesla for første gang Toyota i markedsverdi, og ble dermed verdens mest verdifulle bilprodusent, med en verdi på 208 milliarder dollar.

I januar 2021 var verdien økt til astronomiske 795,8 milliarder amerikanske dollar, eller 6,8 billioner norske kroner. Plutselig var de nesten fire ganger så mye verdt som sin argeste konkurrent Toyota, som på sin side var mer enn dobbelt så mye verdt som Volkswagen på tredje.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer