Test av Tesla Model Y:

Slik velger du riktig Model Y: - Du får enormt mye bil for pengene

Vi har testet alle de tre utgavene av bestselgeren Tesla Model Y. Den billigste sparer deg for inntil 130.000 kroner, men hvilken modell er det beste kjøpet?

Tesla Model Y er tre ganger så populær som neste elbil på lista hittil i år. Men er det basismodellen, Long Range eller Performance du bør gå for? Foto: Pål Joakim Pollen
Tesla Model Y er tre ganger så populær som neste elbil på lista hittil i år. Men er det basismodellen, Long Range eller Performance du bør gå for? Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Tesla Model Y knuser rekorder i Norge og har etablert seg som den desidert mest populære bilmodellen her til lands. Totalt er den registrert i over 43.000 nye eksemplarer i Norge.

Hittil i år er SUV-en registrert i over 18.000 nye eksemplarer her til lands. Det er over tre ganger så mange som neste modell på lista; VW ID.4.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.