Billig elbil:

Snart kommer et skred av billige elbiler

En rekke bilprodusenter har nå modeller på gang som skal få prislapper under 300.000 kroner. Her er modellene du snart kan velge blant!

VW ID.2 All kan nok bli en storselger når den kommer på markedet, med en forventet prislapp på rundt 25.000 euro. Men det er langt fra den eneste billigbilen som er på vei. Foto: VW
VW ID.2 All kan nok bli en storselger når den kommer på markedet, med en forventet prislapp på rundt 25.000 euro. Men det er langt fra den eneste billigbilen som er på vei. Foto: VW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Hittil i år har andelen elbiler blant nybilkjøpere vært høy. Om vi ser på personbiler, har 82,9 prosent av nye biler vært elbiler i løpet av årets sju første måneder, viser tall fra Opplysningsrådet for veitrafikken (OFV).

Samtidig er det bare to år til vi skriver 2025 i kalenderen, der målsettingen fra myndighetene er at nybilsalget skal være 100 prosent elektrisk. Dit er det fortsatt en vei å gå – andelen har bare klatret 3,6 prosentpoeng fra 2022, der elbilene stod for 79,3 prosent av totalsalget.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.