Hvor langt går elbilene

Sommerferie i elbil? Sjekk reell rekkevidde på over 50 modeller

Elbil24 har kartlagt erfaringene til norske elbileiere og på mer enn 50 elbilmodeller. Så langt kan du kjøre - sommer og vinter - nå oppdatert med ferske rekkeviddemålinger fra Elbil24s egne tester!

STADIG LENGER: Audi Q4 e-tron 40 kom 479 kilometer i vår rekkeviddetest tidligere i sommer. I denne saken kan du se hva du kan forvente av rekkevidde på mer enn 50 modeller, basert på lesernes - og våre egne erfaringer. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STADIG LENGER: Audi Q4 e-tron 40 kom 479 kilometer i vår rekkeviddetest tidligere i sommer. I denne saken kan du se hva du kan forvente av rekkevidde på mer enn 50 modeller, basert på lesernes - og våre egne erfaringer. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): OPPDATERT: Sjekk de ferske målingene fra Elbil24 nederst i saken!

Vinteren 20-21 var hard mange steder i landet, og mange ferske elbil-eiere opplevde at bilene deres fikk kraftig redusert rekkevidde da den stod på som verst.

Dette var utgangspunktet for at Elbil24 tidligere i år besluttet å kartlegge norske elbileieres erfaringer på dette området.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.