Hvor langt går elbilene

Sommerferie i elbil? Sjekk reell rekkevidde på over 50 modeller

Elbil24 har kartlagt erfaringene til norske elbileiere og på mer enn 50 elbilmodeller. Så langt kan du kjøre - sommer og vinter - nå oppdatert med ferske rekkeviddemålinger fra Elbil24s egne tester!

STADIG LENGER: Audi Q4 e-tron 40 kom 479 kilometer i vår rekkeviddetest tidligere i sommer. I denne saken kan du se hva du kan forvente av rekkevidde på mer enn 50 modeller, basert på lesernes - og våre egne erfaringer. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STADIG LENGER: Audi Q4 e-tron 40 kom 479 kilometer i vår rekkeviddetest tidligere i sommer. I denne saken kan du se hva du kan forvente av rekkevidde på mer enn 50 modeller, basert på lesernes - og våre egne erfaringer. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): OPPDATERT: Sjekk de ferske målingene fra Elbil24 nederst i saken!

Vinteren 20-21 var hard mange steder i landet, og mange ferske elbil-eiere opplevde at bilene deres fikk kraftig redusert rekkevidde da den stod på som verst.

Dette var utgangspunktet for at Elbil24 tidligere i år besluttet å kartlegge norske elbileieres erfaringer på dette området.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer