Hvor langt går elbilene

Sommerferie i elbil? Sjekk reell rekkevidde på over 50 modeller

Elbil24 har kartlagt erfaringene til norske elbileiere og på mer enn 50 elbilmodeller. Så langt kan du kjøre - sommer og vinter - nå oppdatert med ferske rekkeviddemålinger fra Elbil24s egne tester!

STADIG LENGER: Audi Q4 e-tron 40 kom 479 kilometer i vår rekkeviddetest tidligere i sommer. I denne saken kan du se hva du kan forvente av rekkevidde på mer enn 50 modeller, basert på lesernes - og våre egne erfaringer. Foto: Bjørn Eirik Loftås
STADIG LENGER: Audi Q4 e-tron 40 kom 479 kilometer i vår rekkeviddetest tidligere i sommer. I denne saken kan du se hva du kan forvente av rekkevidde på mer enn 50 modeller, basert på lesernes - og våre egne erfaringer. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): OPPDATERT: Sjekk de ferske målingene fra Elbil24 nederst i saken!

Vinteren 20-21 var hard mange steder i landet, og mange ferske elbil-eiere opplevde at bilene deres fikk kraftig redusert rekkevidde da den stod på som verst.

Dette var utgangspunktet for at Elbil24 tidligere i år besluttet å kartlegge norske elbileieres erfaringer på dette området.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Gå for et årsabonnement og få en gratis caps. Capsen er en klassisk Yupoong Snapback av høy kvalitet med et brodert Type symbol. Denne capsen finnes det bare 100 av, så bli med før det er for sent.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent + gratis caps

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer