Sparer 20.000 på å kjøre elbil – se regnestykkene

Etter å ha byttet fra dieselbil til elbil, regner familien Evensen fra Årnes med å spare nesten 20 000 kroner i året – og miljøet.

PENGER OG KLIMA: - At vi sparer mange tusen kroner i året og i tillegg sparer klimaet, var viktig for at vi valgte å bytte ut dieselbilen med en elektrisk bil, forteller familien Evensen. Den består av mamma Marie, pappa Erik og gutta Iver og Oskar. Foto: Rune Korsvoll
PENGER OG KLIMA: - At vi sparer mange tusen kroner i året og i tillegg sparer klimaet, var viktig for at vi valgte å bytte ut dieselbilen med en elektrisk bil, forteller familien Evensen. Den består av mamma Marie, pappa Erik og gutta Iver og Oskar. Foto: Rune Korsvoll Vis mer
Publisert

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.