Privatleasing av bil

Splitter ny elbil til 949 kroner

Er det mulig å kjøre en splitter ny og sikker bil og betale under tusenlappen i måneden? Ja, hvis du leaser privat. Tilbudene er mange, men pass deg for fellene.

TERNINGKAST 5: For øyeblikket finnes det flere biler som kan leases for ned mot og under tusenlappen i måneden. Dette er en av dem, og den fikk terningkast 5 i vår test. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TERNINGKAST 5: For øyeblikket finnes det flere biler som kan leases for ned mot og under tusenlappen i måneden. Dette er en av dem, og den fikk terningkast 5 i vår test. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Tidligere var leasing noe som firmaer drev med. Slik er det definitivt ikke lenger.

De siste åra har interessen for privatleasing økt kraftig, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Med elbilmoms, vektavgift og generelt høyere nybilpriser - kombinert med alt annet som blir dyrt, er det naturlig at mange vurderer dette.

Du får nemlig en splitter ny og sikker bil med fulle garantier, samtidig som du vet hva utgiftene til bil blir hver måned de neste tre åra. Du slipper å bekymre deg for eventuelle feil og problemer med bilen. Det dekker garantien.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.