Privatleasing av bil

Splitter ny elbil til 949 kroner

Er det mulig å kjøre en splitter ny og sikker bil og betale under tusenlappen i måneden? Ja, hvis du leaser privat. Tilbudene er mange, men pass deg for fellene.

TERNINGKAST 5: For øyeblikket finnes det flere biler som kan leases for ned mot og under tusenlappen i måneden. Dette er en av dem, og den fikk terningkast 5 i vår test. Foto: Bjørn Eirik Loftås
TERNINGKAST 5: For øyeblikket finnes det flere biler som kan leases for ned mot og under tusenlappen i måneden. Dette er en av dem, og den fikk terningkast 5 i vår test. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Tidligere var leasing noe som firmaer drev med. Slik er det definitivt ikke lenger.

De siste åra har interessen for privatleasing økt kraftig, viser tall fra Statistisk sentralbyrå. Med elbilmoms, vektavgift og generelt høyere nybilpriser - kombinert med alt annet som blir dyrt, er det naturlig at mange vurderer dette.

Du får nemlig en splitter ny og sikker bil med fulle garantier, samtidig som du vet hva utgiftene til bil blir hver måned de neste tre åra. Du slipper å bekymre deg for eventuelle feil og problemer med bilen. Det dekker garantien.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.