Tilhenger på elbil 2022

Stor oversikt: Disse elbilene kan dra tilhenger

Én modell har satt en helt ny standard for hengervekt, samtidig kommer flere nye elbiler helt uten mulighet for hengerfeste. Her er hele lista!

2,5 TONN: BMW iX kan dra henger med totalvekt på 2,5 tonn. Det plasserer den helt i toppen så langt. Foto: Billia
2,5 TONN: BMW iX kan dra henger med totalvekt på 2,5 tonn. Det plasserer den helt i toppen så langt. Foto: Billia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): 2021 ble på mange måter vendepunktet for kombinasjonen elbil og tilhenger. Det har vært et ankepunkt helt siden starten at elbilene ikke har kunnet dra henger. Det er flere årsaker til det, men de fleste hindrene er i ferd med å bli borte.

En rekke av familie-elbilene som kom på markedet i 2021, var utstyrt med hengerfeste, men totaltvekten varierte mye fra modell til modell.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.