Rekkevidde elektrisk varebil 2022

Stor oversikt: Endelig over 40 mil i elektrisk varebil

Vi har kartlagt rekkevidde, kassevolum og pris på 18 høyaktuelle elektriske varebiler. Og rekkevidden trenger ikke lenger være et ankepunkt.

42,3 MIL: Volkswagen ID. Buzz Cargo byr på rekkevidde på 42,3 mil, og topper rekkevidde-lista. Men flere andre - og større biler - kan nå skilte med god rekkevidde. Sjekk modeller, størrelser, priser og rekkevidder i saken. Foto: Bjørn Eirik Loftås
42,3 MIL: Volkswagen ID. Buzz Cargo byr på rekkevidde på 42,3 mil, og topper rekkevidde-lista. Men flere andre - og større biler - kan nå skilte med god rekkevidde. Sjekk modeller, størrelser, priser og rekkevidder i saken. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.