Leveringstid for elbiler:

STOR OVERSIKT: Her er elbilene du får før nyttår

Handler du raskt, kan du spare veldig store summer. Fra 1. januar slår de nye bilavgiftene inn og gjør at nye elbiler blir markant dyrere.

JODA: Det går faktisk an å få tak i flere av de mest populære elbilene før nyttår - enkelte av dem blir vesentlig dyrere så snart vi skriver 2023. Foto: Fred Magne Skillebæk.
JODA: Det går faktisk an å få tak i flere av de mest populære elbilene før nyttår - enkelte av dem blir vesentlig dyrere så snart vi skriver 2023. Foto: Fred Magne Skillebæk. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Budsjettforliket mellom regjeringspartiene og SV er i havn, og fasiten er at det fra 1. januar 2023 blir avgifter på nye elbiler.

Momsen, som er på 25 prosent, slår inn på kjøpesummer over 500.000 kroner. I tillegg kommer det en vektavgift på 12,5 kroner per kilo med innslagspunkt på 500 kilo.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.