Stor oversikt

Stor oversikt: Så mye last tåler elbilene

I en Audi e-tron kan du laste nesten dobbelt så mye vekt som i en Tesla Model Y, men hvor stor er betydningen i praksis? Bli med på et lite dypdykk i nyttelasten!

PLASS ER IKKE ALT: Selv biler med svært romslige bagasjerom og mange seter, har en grense for hvor mye vekt de er konstruert for å bære. Og den er ofte lavere på elbiler enn på konvensjonelle biler. Foto: Bjørn Eirik Loftås
PLASS ER IKKE ALT: Selv biler med svært romslige bagasjerom og mange seter, har en grense for hvor mye vekt de er konstruert for å bære. Og den er ofte lavere på elbiler enn på konvensjonelle biler. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Salget av elbiler har for lengst passert alle andre drivlinjer til sammen, og i august var det total dominans med hele 72 prosent elektrisk på nybilstatistikken. Og stadig flere erstatter diesel- og bensinbilen med en stor elbil som familiens bil nummer én.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer