Nye elbiler 2022

Stor oversikt: Se alle elbil-nyhetene

En rekke nye elbiler ventes på markedet i tiden fremover. Her får du oversikten!

ENDELIG KOMMER DEN: VW ID.BUZZ er en moderne, elektrisk folkevognbuss. I år kommer den endelig på markedet, sammen med et stort antall andre, spennende biler. Foto: VW
ENDELIG KOMMER DEN: VW ID.BUZZ er en moderne, elektrisk folkevognbuss. I år kommer den endelig på markedet, sammen med et stort antall andre, spennende biler. Foto: VW Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Vi har lagt bak oss et helt spesielt år for alle som er opptatt av elbil. For det første har salget av elbiler fullstendig parkert alt av andre drivlinjer her til lands, for det andre har det kommet en rekke svært spennende og ikke minst meget gode elbiler på markedet, som dekker alle de behovene en vanlig familie har til en bil: God størrelse, topp sikkerhet og lang rekkevidde.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.