Billigste vinterdekk 2023

Store prisforskjeller: Spar 4500 kroner på nye vinterdekk

Vi har sjekket prisene hos sju forhandlere på seks testvinnerdekk i tre dimensjoner, både med og uten pigger – her er det tusenlapper å spare!

VALGETS KVAL: Med eller uten pigg får være ditt valg, men under ser du hvor du får kjøpt testvinnerne billigst. Foto: Shutterstock / NTB
VALGETS KVAL: Med eller uten pigg får være ditt valg, men under ser du hvor du får kjøpt testvinnerne billigst. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

(Elbil24): Å være godt skodd før vinteren er ekstra viktig i kalde Norge. Fra 1. november (16. oktober i Nordland, Troms og Finnmark) kreves det at dekkene har mønsterdybde på minst 3 mm, men det er minimum; mange eksperter anbefaler minst 4 mm.

Er du usikker på om de gamle dekkene duger en sesong til, kan du sjekke med en dekkdybdemåler. Det du får kjøpt der du kjøper bilrekvisita, og koster deg ikke mye mer enn en liten hundrelapp eller der omkring.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.