Brukt elbil mars 2023

Stort vendepunkt:
Enkelte modeller tar dobbelt så lang tid å selge

Tidligere ble mange modeller revet bort i løpet av få dager. Nå er det helt andre tider på bruktmarkedet. Her får du oversikt over de mest og minst populære brukte elbilene.

Tesla Model Y og VW ID.4 er bare to av mange modeller som er vanskeligere å selge brukt nå enn før jul . Foto: Steinar André Danielsen
Tesla Model Y og VW ID.4 er bare to av mange modeller som er vanskeligere å selge brukt nå enn før jul . Foto: Steinar André Danielsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): - Bruktmarkedet vil kollapse etter Teslas priskutt, sa investeringsdirektør Robert Næss i Nordea 13. januar i år.

Da hadde Tesla nettopp sjokkert bilbransjen ved å droppe prisene betraktelig på to av sine modeller. Priskuttet kom på toppen av det fantastiske elbilåret 2022, hvor åtte av ti nordmenn valgte elbil som sin nye bil.

Men hvor enkelt er det egentlig å selge den brukte elbilen sin? Har Næss rett i sine dystre spådommer? Vi har hentet ut de viktigste tallene fra Finn, og de viser store forandringer i bruktmarkedet.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.