Brukerundersøkelse

Stuper i pris: Se hva Tesla Model 3-eierne liker og misliker

Du finner nå brukte Model 3 på Finn til priser ned mot 230.000 kroner. Sjekk norske eieres egne terningkast, plusser og minuser før du slår til!

KAN VÆRE ET KUPP: Norges mest registrerte bil i 2021, og fortsatt svært populær: Tesla Model 3. Det er imidlertid noen negative bemerkninger som går igjen hos eierne, noe vi forteller deg mer om i denne saken.
KAN VÆRE ET KUPP: Norges mest registrerte bil i 2021, og fortsatt svært populær: Tesla Model 3. Det er imidlertid noen negative bemerkninger som går igjen hos eierne, noe vi forteller deg mer om i denne saken. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Model 3 har vært en gedigen suksess for Tesla, helt fra de første bilene rullet inn på det norske fastlandet i 2019. Bilen toppet nyregistreringslistene med god margin i 2021, og er fortsatt populær - selv om Model Y har overtatt som den store volummodellen fra amerikanerne.

Etter priskuttene nylig, får du den ny fra under 400.000 kroner, ferdig registrert - med vinterhjul inkludert i prisen. Det gjør den, etter vår mening, til et av de aller beste kjøpene i prisklassen.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.