GUIDE:

Tesla Model Y eller Model 3? Her er alt du må vite

Vi har dykket i forskjellene og likhetene, for å gjøre valget enklere for deg.

SØSKEN: To biler som selger bøtter og spann om dagen. I denne saken har vi trukket fram forskjeller og likheter mellom Tesla Model 3 og Tesla Model Y. Foto: Ernst Larsen
SØSKEN: To biler som selger bøtter og spann om dagen. I denne saken har vi trukket fram forskjeller og likheter mellom Tesla Model 3 og Tesla Model Y. Foto: Ernst Larsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Ventetiden har vært lang, men 20. august kom endelig det første partiet med Tesla Model Y med et gigantisk lasteskip til Filipstadkaia i Oslo. Antallet er ikke bekreftet, men vi vet at det var godt over 1300 biler - nok til at modellen rakk å bli Norges mest registrerte bil i august - med god margin.

Elbil24 var blant de første mediene som fikk stifte bekjentskap med Teslas nye SUV:

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer