Tesla mot Skoda i ladetest: - Seier med bismak

Den ene lover heftig ladefart, mens den andre hevder å tenke sikkerhet for batteriet. Hvilken av bilene er mester i hurtiglading?

Tesla mot Skoda i ladetest: - Seier med bismak
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Rekkevidde betyr ikke alt. Dette vet enhver erfaren el-bilist, for når en elbil klarer å trille oppunder 50 mil før den må lades, fyller den også de aller fleste behov for en normal familie, i godt monn.

Dette gjelder også de to konkurrentene Tesla Model Y Long Range, og Skoda Enyaq iV80.

For en ting er hvordan bilene oppfører seg på veien, hvordan de praktiske løsningene er, eller hvor komfortable eller sportslige de måtte være? Det har vi testet før, men hva skjer når batteriene er tilnærmet tomme, og du setter i ladekontakten? Vi har testet, og her er det et par skjær i sjøen å ta hensyn til.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.