Audi SQ8 e-tron Sportback | TEST

TEST: Audis råeste SUV briljerer på mye, men...

Er tre motorer, stort batteri og fantastisk kjøreopplevelse nok til å holde konkurrentene på avstand?

S FOR SPORTY: Audi SQ8 e-tron Sportback er oppgradert med kraftigere motor enn den vanlige Q8-utgaven. Foto: Pål Joakim Pollen
S FOR SPORTY: Audi SQ8 e-tron Sportback er oppgradert med kraftigere motor enn den vanlige Q8-utgaven. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Audi hadde stor suksess med den første e-tron-modellen her til lands, som det ruller nesten 30.000 eksemplarer av på norske veier, og som i 2020 endte opp som Norges mest solgte bil.

På denne tiden i fjor introduserte tyskerne et navnebytte. Bilen som bare het e-tron ble til Q8 e-tron, men fikk samtidig blant annet kraftigere motorisering, høyere ladeeffekt og større batteri innabords.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.