Smart #1 Pulse:

TEST: Elbil-overraskelsen har gjort mye smart

Nye Smart #1 ser kanskje ikke så stor ut fra utsiden, men på innsiden finner du både god plass og en rekke lure løsninger.

Både rekkevidde og pris kan gjøre denne aktuell for mange nordmenn, men er det en fordel eller ulempe at den har en godt kjent fetter? Foto: Steinar André Danielsen.
Både rekkevidde og pris kan gjøre denne aktuell for mange nordmenn, men er det en fordel eller ulempe at den har en godt kjent fetter? Foto: Steinar André Danielsen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): De spennende kompakt-SUV-ene kommer på rekke og rad i disse tider. Bilene vil friste mange på grunn av rekkevidde på over 40 mil, praktisk løsninger, akseptabel plass - og lavere prislapp enn hos de større SUV-ene.

Elbil24 var nylig på plass i Barcelona og prøvekjørte det som blir Volvos billigste og raskeste elbil - EX30. For knappe to måneder siden prøvekjørte Elbil24 også Zeekr X i Stockholm - en bil som med god grunn kan kalles fetteren til EX30.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.