Elbil-test:

TEST: Ford Mustang Mach-E GT - med norsk rekkevidde- og ladetest

Vi har testet den sterkeste mustangen noensinne på norsk jord. Men hvor langt går den, og hva er det egentlig som skjer når den hurtiglader til over 80 prosent? Her får du svarene!

KJØREMASKIN: GT har krefter som bare kan komme fra en elektrisk Mustang. Video: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Ford Mustang Mach-E er blitt en av de virkelige storselgerne blant elbilene etter at den kom på markedet. Nå er det duket for ytterligere modeller, og vi har som de første i landet testet verstingutgaven, Mach-E GT.

For hva sier du om en sprint til 100 km/t som bare tar 3,7 sekunder?

Eller hva med en mustang som har justerbart understell og egne kjøreprogrammer som skal egne seg godt for deg som ønsker å dra med deg bilen ut på bane?

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.