Taiga Nomad

TEST: Glem bråkete snøscootere. Denne er nesten lydløs

Det er gøy å kjøre fort på snø - særlig når det skjer uten motorlyd og bensinlukt. Vi har prøvd den elektriske snøscooteren Taiga Nomad.

FULL FART UTEN EN LYD: Skistar har allerede bestilt 50 eksemplarer av denne snøscooteren - som faktisk trives best i mange minusgrader. Foto: Peter Gunnars
FULL FART UTEN EN LYD: Skistar har allerede bestilt 50 eksemplarer av denne snøscooteren - som faktisk trives best i mange minusgrader. Foto: Peter Gunnars Vis mer
Publisert

(Elbil24): Tenk deg en kald, klar vinterdag i fjellet på en lynrask snøscooter, uten en masse støy fra bensindrevet motor og tilhørende duft av avgasser.

Enten man liker å kjøre selv eller bare oppholder seg i snøscooter-miljøer, er det lett å se fordelene med elektrisk drift. Men omgivelsene der en snøscooter normalt blir brukt, er ofte krevende: Man kjører i veiløst landskap uten muligheter for lading, samtidig som minusgradene gjerne er en stor utfordring for alt som drives av batterier.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.