Ladetid på elbiler

TEST: Så raskt går det å lade de nye elbilfavorittene

Vi har analysert våre egne ladetester på 14 av markedets mest populære elbiler. Resultatet viser svært store forskjeller i hvor raskt bilene lader i praksis.

NY MEN TREG: Hvis du er opptatt av raskest mulig hurtiglading, er det store forskjeller mellom modellene. Xpeng P7 er en helt ny modell på norske veier, men ladehastigheten ligger langt bak de raskeste. Foto: Bjørn Eirik Loftås
NY MEN TREG: Hvis du er opptatt av raskest mulig hurtiglading, er det store forskjeller mellom modellene. Xpeng P7 er en helt ny modell på norske veier, men ladehastigheten ligger langt bak de raskeste. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): En fersk NAF-undersøkelse viser at én av tre nordmenn er skeptiske til å kjøpe elbil fordi de frykter lang ladetid.

I den samme undersøkelsen svarer 19 prosent at de ikke har mulighet til å lade hjemme, mens 11 prosent kvier seg mot å kjøpe elbil fordi de ikke kan lade på jobb.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.