Ladetid på elbiler

TEST: Så raskt går det å lade de nye elbilfavorittene

Vi har analysert våre egne ladetester på 14 av markedets mest populære elbiler. Resultatet viser svært store forskjeller i hvor raskt bilene lader i praksis.

NY MEN TREG: Hvis du er opptatt av raskest mulig hurtiglading, er det store forskjeller mellom modellene. Xpeng P7 er en helt ny modell på norske veier, men ladehastigheten ligger langt bak de raskeste. Foto: Bjørn Eirik Loftås
NY MEN TREG: Hvis du er opptatt av raskest mulig hurtiglading, er det store forskjeller mellom modellene. Xpeng P7 er en helt ny modell på norske veier, men ladehastigheten ligger langt bak de raskeste. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): En fersk NAF-undersøkelse viser at én av tre nordmenn er skeptiske til å kjøpe elbil fordi de frykter lang ladetid.

I den samme undersøkelsen svarer 19 prosent at de ikke har mulighet til å lade hjemme, mens 11 prosent kvier seg mot å kjøpe elbil fordi de ikke kan lade på jobb.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.