Rens av bilseter

TEST: - Sjokkerende å se hvor mye skitt den fjerner

Vi fikk hakeslepp da vi så det møkkete vannet – denne tekstilrenseren er både enkel og effektiv.

UTROLIG: At bilsetene var så møkkete kom som et lite sjokk. Desto hyggeligere var det å se hvor effektiv renseren var. Foto: Pål Joakim Pollen
UTROLIG: At bilsetene var møkkete kom som et lite sjokk. Desto hyggeligere var det å se hvor effektiv renseren var. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fire barn og hund, langturer med spising og drikking i bilen, tegning med tusj, kjøring av ungdommens venner både til og fra fest … det har vært mye å fordøye for setetrekkene i den største av familiens to biler.

Og det hjalp ikke at det ene vinduet hadde stått på gløtt et god stund i høstværet uten at bilen hadde vært i bruk, der det både var fuktig og enkelte muggdannelser på innsiden.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.