Kjøpe elbil august 2022

Tre supre elbiler med topp rekkevidde til under 400.000

Den seigeste klarer inntil 550 kilometer mellom hver lading. Se hvilken som er vår favoritt!

EN AV TRE: Vi har plukket ut tre høyaktuelle elbiler med forskjellige egenskaper. Felles for alle tre er at de koster under 400.000 kroner, byr på bra plass til en familie på fire - og ikke minst: Meget god rekkevidde. Foto: Bjørn Eirik Loftås
EN AV TRE: Vi har plukket ut tre høyaktuelle elbiler med forskjellige egenskaper. Felles for alle tre er at de koster under 400.000 kroner, byr på bra plass til en familie på fire - og ikke minst: Meget god rekkevidde. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.