Bilvask-abonnementer:

Vask bilen så ofte du vil: Vi har sjekket ut seks avtaler for deg

Vask bilen «så mye du vil» mot en månedlig abonnementspris, men prisene varierer mye mellom aktørene. Her ser du hva du får!

REN BIL: Mange tilbyr nå abonnementer på bilvask, der du mot en månedlig sum kan komme innom daglig om du vil. Foto: Pixabay
REN BIL: Mange tilbyr nå abonnementer på bilvask, der du mot en månedlig sum kan komme innom daglig om du vil. Foto: Pixabay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Våren har kommet, og det er høytid for bilvask. Men synes du det er dyrt? Da bør du sjekke ut bilvask-avtaler. Det kan det være mye penger å spare på, viser vår prissjekk.

Lenge har mange av bilvask-aktørene tilbudt rabatter for dem som vasker ofte, for eksempel i form av «hver 6. bilvask gratis» eller «kjøp 5, betal for 3». En bilvask-avtale er noe helt annet.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.