Bilvask-abonnementer:

Vask bilen så ofte du vil: Vi har sjekket ut sju avtaler for deg

Vask bilen «så mye du vil» mot en månedlig abonnementspris, men prisene og betingelsene varierer mye mellom aktørene. Her ser du hva du får!

REN BIL: Mange tilbyr nå abonnementer på bilvask, der du mot en månedlig sum kan komme innom daglig om du vil. Foto: Shutterstock / NTB
REN BIL: Mange tilbyr nå abonnementer på bilvask, der du mot en månedlig sum kan komme innom daglig om du vil. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er deilig med nyvasket bil, kanskje særlig på sommeren når sola avslører den minste urenhet. Men det kan bli dyrt å vaske bilen i maskinvask i tide og utide. Da kan bilvask-avtaler være et godt alternativ. Der kan det være mye penger å spare, viser vår prissjekk.

Lenge har mange av bilvask-aktørene tilbudt rabatter for dem som vasker ofte, for eksempel i form av «hver 6. bilvask gratis» eller «kjøp 5, betal for 3». En bilvask-avtale er noe helt annet.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.