Bilvask-abonnementer:

Vask bilen så ofte du vil: Vi har sjekket ut sju avtaler for deg

Flere tilbyr deg å vaske bilen «så mye du vil» mot en månedlig abonnementspris, men prisene og betingelsene varierer mye mellom aktørene. Her ser du hva du får!

ALLTID REN BIL: Med et bilvaskabonnement kan du kjøre innom flere ganger i uka og vaske bilen mot en fast, månedlig sum. Foto: Zulfahmi Khani/Unsplash
ALLTID REN BIL: Med et bilvaskabonnement kan du kjøre innom flere ganger i uka og vaske bilen mot en fast, månedlig sum. Foto: Zulfahmi Khani/Unsplash Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Det er deilig med nyvasket bil, og særlig på vinterstid er det faktisk lurt å vaske den mer enn om sommeren for å få av saltet som til stadighet spres på norske veier.

Men det kan bli dyrt å vaske bilen i maskinvask i tide og utide. Da kan bilvask-avtaler være et godt alternativ, der du heller betaler en sum per måned og kan vaske «så mye du vil».

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.