Verdens råeste elbiler

Elektriske superbiler er den nye målestokken når verdens sterkeste og raskeste biler skal kåres. Bilene fra Ferrari og Bugatti blir rene sinkene.

SLÅR ALLE: De råeste elbilene nærmer seg nå prestasjonene til en Formel 1 bil når det gjelder akselerasjon. Ferrari og Bugatti er forbikjørt for godt. Dette er nye Alfa Romeo 33 Stradale . Foto: Alfa Romeo
SLÅR ALLE: De råeste elbilene nærmer seg nå prestasjonene til en Formel 1 bil når det gjelder akselerasjon. Ferrari og Bugatti er forbikjørt for godt. Dette er nye Alfa Romeo 33 Stradale . Foto: Alfa Romeo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Med akselerasjoner på under to sekunder fra 0-100 km/t, er de raskeste elbilene nå i ferd med å kjøre opp i halen på de ekstreme Formel 1-bilene vi ser på bane.

Fram til bare for to-tre år siden var det Ferrari og Bugatti alle så opp til, men nå er de forbikjørt av elektriske biler. Mange med navn du kanskje ikke har hørt før – Aspark og Rimac for eksempel.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.