Langtur med Tesla Model Y:

Vi kjørte 254 mil på to døgn i Norges mest populære bil

Her er våre erfaringer etter en langtur av de sjeldne: Fra Moss i sør til Bodø i nord og tilbake – i en Tesla Model Y.

NORGE PÅ LANGS: Vel, ikke hele veien, men det er et godt stykke fra Moss til Bodø. Her fra en liten pitstop for å kjøpe frokost i Mosjøen. Foto: Pål Joakim Pollen
NORGE PÅ LANGS: Vel, ikke hele veien, men det er et godt stykke fra Moss til Bodø. Her fra en liten pitstop for å kjøpe frokost i Mosjøen. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

(Elbil24): Når man bor i Moss og eldstejenta får studieplass i Bodø, begynner man å undersøke hvordan man får både studenten og all bagasjen fra A til B.

Fly hadde definitivt gått raskest, selv om en av oss voksne nok hadde vært nødt til å bli med for å få sjekket inn all bagasjen, for den var det ikke rent lite av.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.