TRIPPELTEST:

Vinneren gir gåsehud: - Vi må langt opp i pris for å finne en bil som gruser denne

OPPDATERT: Når Tesla Model 3 Performance, BMW i4 M50 og Ford Mustang Mach-E GT møtes på vinterføre, er det duket for tre kjøremaskiner med heftige ytelser.

TRE SPREKE - ÉN VINNER: Rundt 1500 hestekrefter er i sving i denne testen, langt mer enn anvendelig på norsk vinterføre. Én av bilene omtales som mest komplett, en annen skuffer stort i rekkevidde- og ladetest. Foto: Fred Magne Skillebæk
TRE SPREKE - ÉN VINNER: Rundt 1500 hestekrefter er i sving i denne testen, langt mer enn anvendelig på norsk vinterføre. Én av bilene omtales som mest komplett, en annen skuffer stort i rekkevidde- og ladetest. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
  • VIDEO: Se detaljert gjennomgang av bilene lenger ned i artikkelen!

(Elbil24): Ordet rask betyr ikke det samme nå som før. De tidene som tidligere skulle til for å bli kalt rask, må nå halveres for å få samme betegnelse. Det gjør også at ren forhjulsdrift ikke lenger er på agendaen.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

PlussTotal

Få alt fra Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.