TRIPPELTEST:

Vinneren gir gåsehud: - Vi må langt opp i pris for å finne en bil som gruser denne

OPPDATERT: Når Tesla Model 3 Performance, BMW i4 M50 og Ford Mustang Mach-E GT møtes på vinterføre, er det duket for tre kjøremaskiner med heftige ytelser.

TRE SPREKE - ÉN VINNER: Rundt 1500 hestekrefter er i sving i denne testen, langt mer enn anvendelig på norsk vinterføre. Én av bilene omtales som mest komplett, en annen skuffer stort i rekkevidde- og ladetest. Foto: Fred Magne Skillebæk
TRE SPREKE - ÉN VINNER: Rundt 1500 hestekrefter er i sving i denne testen, langt mer enn anvendelig på norsk vinterføre. Én av bilene omtales som mest komplett, en annen skuffer stort i rekkevidde- og ladetest. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
  • VIDEO: Se detaljert gjennomgang av bilene lenger ned i artikkelen!

(Elbil24): Ordet rask betyr ikke det samme nå som før. De tidene som tidligere skulle til for å bli kalt rask, må nå halveres for å få samme betegnelse. Det gjør også at ren forhjulsdrift ikke lenger er på agendaen.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Intropris

måned
1,- / 1 mnd

Populær

måned
79,- / mnd
år
690,- / 1 år

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.