Kampanjetilbud på elbil:

Voldsom priskrig: Nå kan du spare store summer på ny elbil

OPPDATERT: Prisene på populære modeller er kuttet kraftig. Vi har sett nærmere på alle kuppene du kan gjøre – og samlet tilbudene som gjelder nå!

MYE Å VELGE I: Vi har et rikt utvalg elbiler å velge blant i Norge, og nå er det kampanjetilbud hos de aller fleste. Foto: Fred Magne Skillebæk
MYE Å VELGE I: Vi har et rikt utvalg elbiler å velge blant i Norge, og nå er det kampanjetilbud hos de aller fleste. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert

(Elbil24): Det ble en festforestilling av et bilsalg det siste kvartalet i fjor, der «alle» skulle ha elbil før både vektavgift og ny elbil-moms ble innført fra 1. januar.

Med vanvittige 37.000 elbiler registrert i desember i fjor ble det ganske så stille i januar, med bare drøye 1700 registrerte elbiler. Resten av året har registreringstallet ligget forholdsvis jevnt med fjoråret, men de siste månedene er nybilsalget merkbart ned; i september så mye som 21 prosent kontra samme måned året før. Og oktober ser ikke ut til å bli noe bedre.

50
%
RABATT

BLACK WEEK

BLACK WEEK

Halvår
39 kr/pr. mnd
Totalt 234kr/for 6 mnd
Få 50% rabatt nå

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.