<strong>GAMMEL KJENNING:</strong> Den er som en gammel kjenning vi har snakket om i årevis, men først nå får kjøre. Foto: Fred Magne Skillebæk
GAMMEL KJENNING: Den er som en gammel kjenning vi har snakket om i årevis, men først nå får kjøre. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer

VW ID.3 prøvekjørt:

VW ID.3 endelig testet

Og det satte spor.

Publisert
Sist oppdatert

VW ID.3 har i et par-tre år blitt sett på som bilen som for alvor skal sette elbiler på kartet. For fire år siden kjørte vi konseptbilen. For ett år siden kjørte vi prototypen. Nå har vi kjørt den endelige og ferdige bilen.

Vi snakker tross alt om en bil fra en av verdens største bilprodusenter, som i tillegg har annonsert en kraftig dreining mot elektrifisering. Derfor var forventningene skrudd rimelig høyt opp.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

MÅNED

1 KR

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

MEST POPULÆRT

Årskontingent

599 KR

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer