VW ID.3 prøvekjørt:

VW ID.3 endelig testet

Og det satte spor.

GAMMEL KJENNING: Den er som en gammel kjenning vi har snakket om i årevis, men først nå får kjøre. Foto: Fred Magne Skillebæk
GAMMEL KJENNING: Den er som en gammel kjenning vi har snakket om i årevis, men først nå får kjøre. Foto: Fred Magne Skillebæk Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

VW ID.3 har i et par-tre år blitt sett på som bilen som for alvor skal sette elbiler på kartet. For fire år siden kjørte vi konseptbilen. For ett år siden kjørte vi prototypen. Nå har vi kjørt den endelige og ferdige bilen.

Vi snakker tross alt om en bil fra en av verdens største bilprodusenter, som i tillegg har annonsert en kraftig dreining mot elektrifisering. Derfor var forventningene skrudd rimelig høyt opp.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.