Trippel elbiltest:

VW ID.4, Audi Q4 eller Ioniq 5? Vi har en vinner!

Hvilken går lengst, og hvilken lader raskest? Men viktigst av alt, hvilken bør du velge?

TRE HØYAKTUELLE: Det er mye å like ved de tre konkurrentene, men vi har en favoritt. I trippeltesten ser du hvorfor! Foto: Bjørn Eirik Loftås
TRE HØYAKTUELLE: Det er mye å like ved de tre konkurrentene, men vi har en favoritt. I trippeltesten ser du hvorfor! Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

(Elbil24): Det triller mildt sagt ut en rekke spennende elbiler om dagen. Nordmenn - og europeere for øvrig - er veldig opphengt i SUV, og her til lands tar vi dem gjerne med firehjulsdrift.

Mange nye modeller er sluppet på markedet med tohjulsdrift, men endelig har også de firehjulsdrevne utgavene begynt å dukke opp.

Tidligere i år tok vi tre svært spennende nykommere på test, tre modeller som har figurert på topplisten gjennom høsten - og som kommer til å gjøre det også gjennom vinteren og våren.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Elbil24 PRO gir deg tilgang til våre beste og tyngste artikler og tester, samt et stadig voksende fordelsprogram. Det er krevende tider for oss som lever av annonser. Ved å bli årsmedlem hjelper du oss enda mer i arbeidet med å lage Norges beste nettavis om elbil.

PRØVETILBUD

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 99,-/mnd)

599,-

Årskontigent

(Fornyes automatisk til 599,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.