Spørsmål og svar:

Dette vil leserne vite om VW ID.3

Vi lot våre medlemmer på Facebook og medlemmene i VW Owners Club Norway fortelle hva de lurte på om den nye ID.3. Her er spørsmålene og svarene.

VW ID.3: Vi spurte på Facebook om hva folket ville vite om den kommende ID.3. Her er spørsmålene og svarene. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

,Har du husket å melde deg på vårt nyhetsbrev?

(Elbil24): Elbil24 reiste som det andre mediet i verden til Wolfsburg for å kjøre den nær ferdige VW ID.3. I den forbindelse ba vi våre egne Facebook-venner, samt medlemmene i Facebook-gruppen VW ID Owners Club Norway om å stille spørsmål de måtte ha om bilen.

Det rant inn godt med spørsmål, og i videoen har vi forsøkt å svare på de fleste.

I videoen over dukker det også opp noen avsløringer som tidligere ikke er blitt kjent.

I den lengre rapporten vi gjorde etter testen ble det også avslørt enda flere interessante detaljer som tidligere ikke har vært omtalt.

Se spørsmål og svar øverst i saken, eller full video av hele testen i bunnen av denne artikkelen.

Dette er forøvrig ikke første gang undertegnede kjører bilen. Allerede for snart to år siden fikk vi kjøre den hvite konseptbilen, et langt mer uferdig produkt.

Ettersom elbil i stor grad er nytt for mange, har det poppet opp grupper på Facebook for nær sagt enhver kommende modell. Medlemmene deler der informasjon og bilder som de har fanget opp fra det store universet, og interessen blomstrer.

Elbil24 forsøker fra vår side å bistå så godt vi kan i å dele den informasjonen vi får underveis på de forskjellige modellene som kommer.

Den beste måten å holde seg informert på er derfor å følge Elbil24 på Facebook, det samme med de respektive gruppene. Da vil det være lite informasjon som går deg hus forbi, dersom du har spesielle bilmodeller du er interssert i.

Husk også å få med deg den store saken vi snart publiserer fra prøvekjøringen av nye ID.3 på Elbil24.no.

Se full video om VW ID.3, kjørt og forklart:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.