TEST: Mercedes-AMG EQE 53 4Matic+

Full rekkevidde- og ladetest av Mercedes-råskinnet

Fest setebeltene og gjør deg klar til tur i en av markedets sprekeste og mest luksuriøse elbiler.

KRAFTFULL ELEGANSE: Denne bilen har ytelser som gjør den til en av de aller raskeste bilene som går på norske veier. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KRAFTFULL ELEGANSE: Denne bilen har ytelser som gjør den til en av de aller raskeste bilene som går på norske veier. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Markedet for store, elektriske sedaner er i sterk vekst. Årsakene er at det endelig begynner å bli et bra utvalg av modeller, kombinert med økt elbilsatsing i land der sedaner historisk sett står sterkt.

Særlig i premiumsegmentet har det kommet flere biler i klassen, og det er her EQE fra Mercedes kommer inn i bildet. Dette er som kjent lillebror til flaggskipet EQS. EQE har svært mange lihetstrekk både i interøiør og eksteriør, men er noe mindre ruvende - og dermed passer den gjerne bedre til det flertallet er ute etter.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.