Test av sommerdekk 2023

STOR TEST: De beste og dårligste sommerdekkene

Det er ett dekk som utmerker seg i årets store sommerdekktest. Det har supre egenskaper både på våt og tørr asfalt. Men det er også et par dekk du bør styre unna.

GRUNDIG TEST: Vi har testet 11 høyaktuelle sommerdekk for deg. Flere av dekkene overrasket oss. Foto: Mirva Kakko
GRUNDIG TEST: Vi har testet 11 høyaktuelle sommerdekk for deg. Flere av dekkene overrasket oss. Foto: Mirva Kakko Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24):

Fire flater på størrelser med hånden din er den eneste kontakten bilen din har med veien. Da sier det seg selv at du bør velge dekk med det sikreste grepet når du nå skal kjøpe nye sommerdekk.

Et dårlig vinterdekk avslører seg selv med dårlig grep og hjulspinn allerede hjemme på gårdsplassen en morgen med snø og is. Med sommerdekk er det annerledes. Først når du er midt oppe i en kritisk situasjon, viser dekket hva det er godt for.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.