Elbil-duell

TEST: Billigste Model Y møter VW ID.5 på salg: - Dette blir tunga på vektskåla

Lyst på ny, romslig elbil med god rekkevidde - men ikke fullt så lysten på å betale moms? Da bør begge disse være interessante.

VALGETS KVAL: Både Tesla Model Y og ID.5 er populære biler, men hvilken er det beste kjøpet? Les vår test - så får du svar. Foto: Bjørn Eirik Loftås
VALGETS KVAL: Både Tesla Model Y og ID.5 er populære biler, men hvilken er det beste kjøpet? Les vår test - så får du svar. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Tesla Model Y er Norges desidert mest populære elbil, og har vært det lenge. Mens alle konkurrentene opplevde bråstopp i ordreinngangen fra nyttår, peiste Tesla på med tidenes største priskutt på den populære «folke-SUV-en».

Det har ført til at Tesla fortsatt selger biler som hakka kjøttdeig - mens konkurrentene fortsatt ikke helt har funnet ut hva de skal svare med.

Allerede abonnent? Logg inn

Våre beste tilbud!

Elbil24 Pro

Din vei til eksklusive elbil-artikler, omfattende tester og unike medlemsfordeler.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.