Elbil-test

Vintertest: Kia EV6 i norsk sprengkulde

På testdagen krøp temperaturen helt ned mot -13 grader på det kaldeste. Det påvirket resultatet på flere måter.

KALDT: Vi testet Kia EV6 i temperaturer mellom -9 og -13 kuldegrader. Det gav noen interessante utslag. Foto: Bjørn Eirik Loftås
KALDT: Vi testet Kia EV6 i temperaturer mellom -9 og -13 kuldegrader. Det gav noen interessante utslag. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Elbil24): Kia EV6 er en av de aller mest omtalte elbilene dette året, og er en bil veldig mange nordmenn har ventet på. I november ankom det første partiet landet, og i skrivende stund er det registrert rundt 200 eksemplarer hos Statens vegvesen.

Det antallet kommer til å stige betraktelig utover vinteren, ikke minst takket være at bilen scoret meget bra i kåringen av Årets bil.

Artikkelen krever PRO-medlemskap

Bli medlem og få tilgang til eksklusive kvalitetsartikler om elbil.

Du får tilgang til alle de store testene.

Tilgang til et stort fordelsprogram med svært gode rabatter

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Elbil24 er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på elbil24.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.